SAP Channel partner

Участието в програмата” SAP Channel partner” ни предоставя възможността да отговорим ефективно на нуждите и малките и средните компании с помощта на специално разработени за тях решения. Те се отличават с бързо внедряване, достъпни цени и гъвкавост да се развиват растящите потребности на конкретната компания.


CNT International

CNT International е създадена във Виена през 1999 и е една от 5-те водещи SAP консултантски компании в Австрия. Нейните компетенции включват SAP ERP, Business Intelligence, CRM, SCM, SRM, HCM и NetWeaver. Компанията има повече от 100 SAP консултанта, които покриват обширни бизнес процеси от строителство и инженеринг до фармацевтика и телекомуникации. CNT International има клиенти в цяла Централна и Източна Европа и е представена в във Виена, Инсбрук, Мюнхен, Краков и София.

От 01.11.2010 И Ар Пи Консепт обедини своя бизнес в региона на Балканите със CNT Bulgaria. И Ар Пи Консепт пое всички консултантски ресурси и търговски операции на CNT Bulgaria. В същото време И Ар Пи Консепт стана международен партньор на CNT International за региона на Балканите.


United VARs

Партньорска мрежа, позната като United VARs, е общност от водещи SAP партньори от цял свят. Целите на United VARs' са да предоставят поддръжка на международни клиенти под глобалната отговорност на един водещ партньор, който координира целият проект от управление на международният екип до използването на стандартни инструменти и контрол на най-добрите практики. По този начин се предоставяме един глобален екип, който може да поддържа и локалните изисквания към проекта.

Още информация за United Vars


TTS is expert for talent management, knowledge management, SAP training, web-based training, authoring software
TTS Gmbh

TTS е водещ Европейски иноватор, доставящ услуги в сферата на IT и SAP, подпомагащи квалификацията и развитието на служителите. Като доставчик на водещи решения ние помагаме на нашите клиенти да привличат, развиват и задържат своите служители.