Профил на компанията

И Ар Пи Консепт ООД е Европейска SAP ориентирана компания за консултации и услуги със седалище в България. В рамките на нашия международен екип притежаваме международен и местен ноу-хау, и акцентираме върху ефективните и качествени внедрявания на информационни системи, базирани на SAP платформата за клиенти в цяла Европа.

Основна сила на фирмата е да предоставя на клиентите си решения за специфичните изисквания в областта на проектирането и оптимизирането на бизнес процесите на компанията и реализацията им в информационна система. Нашият фокус е главно върху внедряването и поддръжката на комплексни информационни системи.
Крайна цел на всеки проект, който правим с нашите клиенти, е оптимизацията на планирането и управлението на ресурсите на компанията.

Основният екип на компанията се състои от опитни консултанти и мениджъри на проекти, които прилагат своите познания в областта на SAP системите и бизнес процесите в съответствие с бизнес средата на всеки клон на фирма.
Методологията на внедряване осигурява ефективна работа на процесите и услугите, създадени в големите фирми, както и в малките и средни клиенти.
Ние съсредоточаваме нашия международен опит в няколко избрани сектора: търговия на дребно и на едро, логистика, производство, енергетика и комунални услуги, строителство и инженеринг и финанси. Нашата основна цел и философия е да растем чрез дългосрочно партньорство с нашите клиенти, партньори и служители. Ние вярваме в честната бизнес практика, дългосрочното развитие и репутацията. Ние разбираме, че клиентите, както и колегите ни са най-големите активи за нашето бъдеще и ние се отнасяме към всеки от тях с еднакво уважение. И ние вярваме, че в това ние сме уникална компания.

Нашата компания е основана през 2006 г. в София, България и от тогава доставяме двуцифрен ръст всяка година, по отношение на оборота, както и броя на работниците и служителите. Ние имаме установена дъщерна компания в Чехия през 2008 г. за засилване на позицията ни в Централна Европа и ние непрекъснато отваряме поне по един филиал всяка година.