Водещи услуги

Ние сме международна консултантска фирма, чиято дейност обхваща региона на Централна и Източна Европа. Фирмата е ориентирана към предлагането на услуги, свързани с внедряването и обслужването на решения, базирани на SAP платформа. Специализирали сме се както в реализацията на широкомащабни проекти, така и във внедряването на специфични индустриални решения за търговията на дребно, строителството и производството, оптимизирани за малките и средни предприятия от региона на Централна и Източна Европа.

И Ар Пи Консепт ООД (преди позната като ЕС ЕЙ ПИ Консепт) не е филиал на SAP AG или някой от неговите клонове и не е свързана по никакъв начин с неговата корпоративна група.

Наскоро обединихме усилията си със Си Ен Ти Интернешънъл, придобивайки дейността им в България, като по този начин станахме преференциален партньор на CNT за балканските страни, Република Чехия и Словакия. Това сливане увеличи експертния ни потенциал и портфолиото ни от решения, подходящи за някои специфични отрасли, като строителството, инженеринга, фармацевтиката и машиностроенето.

За да откриете нашия офис, разположен най-близо до вас, вижте За контакти

Фирмата ни предлага уникална комбинация от адаптивност, международен опит и местно присъствие, в едно със свързаното с тях познаване за законодателството, процесите и местната култура. Ние не сме голяма фирма, но сме успели да изградим среден по размер експертен екип от мотивирани и изключително опитни професионалисти. Поради доказаните си умения, ние сме били избирани за партньори на известни мултинационални компании, за които сме реализирали различни по мащаб и сложност проекти в множество страни.

Основната ни задача е да предоставяме на клиентите си уникални решения и професионални услуги, отличаващи се с иновативност, ефективност и положителен икономически ефект.

По наше мнение, SAP платформата предлага най-добрата технология, отличаваща се с безпрецедентна стабилност, скалируемост, интеграционни възможности и консолидационен потенциал. Ако се съмнявате в това, просто ни се обадете, за да извършим сравнение на SAP платформата с която и да е друга система по ваш избор!

В случай, че възнамерявате да внедрите SAP система или желаете да използвате опитен външен експерт, който да извърши независим одит на въвежданата от вас или вече работеща SAP система, просто се свържете с нас днес, за да можем да се срещнем с вас утре.